یک کشته و ۸ مصدوم بر اثر تصادف در محور قم - اصفهان راه‌اندازی بیمارستان صحرایی عرفات برای خدمت به زائران صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان‌رضوی (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | شهروندان مشهد منتظر بارش‌های رگباری باشند قتل دختر ۸ ساله توسط مادر | قاتل هم خودکشی کرد قتل مرد میانسال توسط ۶ دختر نوجوان چاقوکش در نازی‌آباد فرمانده یگان سازمان حفاظت محیط زیست: پیگیر شناسایی ضاربان شهید دیده‌بان هستیم معرفی هتل‌های نزدیک دانشگاه اصفهان ضرب و جرح محیط‌بان پناهگاه حیات وحش میاندشت خراسان‌ شمالی پایان عملیات اطفای حریق پارک ملی گلستان (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری اعضای شبکه تروریستی داعش در تهران + عکس و فیلم سردار رادان: مراسم سالروز ارتحال امام (ره) در امنیت کامل برگزار شد کاهش ۴۰درصدی بارش‌ها نسبت به سال قبل | خراسان رضوی هم با افت بارش همراه بوده است زمان پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان کشوری مشخص شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: خراسان‌رضوی الگویی ملی در حوزه آموزش‌وپرورش است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | کاهش محسوس دما در استان کد بیماری‌های ویژه برای تشکیل پرونده بازنشستگان صعب العلاج حذف شد توضیحات وزیر آموزش و پرورش درخصوص فوق‌العاده خاص و ویژه معلمان مشکل رتبه‌بندی ۱۲۰۰ معلم که در پوشه قرمز قرار داشتند، حل شد (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) زورگیری با بطری شکسته، پلیس را مجبور به شلیک کرد شهادت یک محیطبان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز در کهگیلویه رمزگشایی از قتل برادر با همدستی مادر! دستگیری قاتل مرد جوان در بیابان‌های جنوب تهران برخورد میکسر بتن با ۳ خودرو و یک ساختمان در سعادت‌آباد تهران حادثه آفرید جزئیات نجات گروگان‌های هندی از چنگ باند آدم‌ربایان خارجی در تهران شلاق و کار در خانه سالمندان، مجازات تعرض به دختر جوان ماجرای زورگیری وحشتناک قمه کش نقابدار از زنان در مشهد سخنگوی آموزش و پرورش پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش رو را تکذیب کرد دستور جدید معاون وزیر آموزش و پرورش برای بازسازی مدارس سنگی صدور هشدار هواشناسی در خصوص تشدید بارش در خراسان رضوی و ۱۳ استان دیگر (۱۳ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۸ بهمن ۱۴۰۳) | تقویت سامانه ناپایدار و بارش برف و باران طی فردا

  • کد خبر: ۳۱۳۱۲۳
  • ۰۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۲
  • ۱
پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۸ بهمن ۱۴۰۳) | تقویت سامانه ناپایدار و بارش برف و باران طی فردا
کارشناس اداره هواشناسی خراسان رضوی گفت: از اواخر وقت امروز و طی ساعات امشب، بارش باران از غرب و شمال‌غرب استان آغاز می‌شود و برای فردا، با گسترش سامانه ناپایدار، بارش باران و برف در سطح استان پیش‌بینی می‌شود.  

سارا حکمی در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز در خصوص وضعیت جوی استان، اظهار کرد: بر اساس تحلیل نقشه‌های آینده‌نگری، امروز شاهد افزایش ابر و افزایش سرعت وزش باد در  سطح استان هستیم؛ در نواحی بادخیز، گاهی وزش باد شدید و با احتمال خیزش گردوخاک همراه خواهد بود.

وی افزود: از اواخر وقت امروز و طی ساعات امشب، بارش باران از غرب و شمال‌غرب استان آغاز می‌شود و برای فردا، با گسترش سامانه ناپایدار، بارش باران و برف در سطح استان پیش‌بینی می‌شود. 

به گفته کارشناس اداره هواشناسی خراسان رضوی، دمای هوا از امروز در سطح استان کاهش پیدا می‌کند، طی فردا کاهش دما شدیدتر خواهد بود و هوای سردی را در سطح استان داریم که تا پایان هفته ماندگار خواهد بود.

حکمی درنهایت اعلام کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته، نوسانات دمایی مشهد بین منفی‌یک و ۱۱ درجه بوده است و امشب در سردترین ساعات به یک درجه بالای صفر و در گرم‌ترین ساعات به ۸ درجه خواهد رسید. همچنین فریمان با دمای منفی۶ درجه و سبزوار با ۱۶ درجه به ترتیب سردترین و گرم‌ترین شهرستان‌های استان بوده‌اند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
موسوی
Iran (Islamic Republic of)
۰۶:۰۶ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۹
0
0
سلام
احتراما خواهشمند است از همین الان باروری ابرها رو انجام بدهید.
نگذارید برای آخر بگذارید کشور عزیزمان از برف و باران سیراب بشه.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->